Prison Breack sucks!


E pentru a nu stiu cata oara cand imi promit ca nu o sa ma mai uit la Brison Break. Au lungit-o mult si dintr-o supa buna a devenit o zeama lunga, chioara. Abia am vazut episodul 12 dein seria 3 si dupa IMDB mai e 13 iar restul naiba stie cand se vor difuza cu greva lor tampita. Ma cac pe fata lui James Whistler. Dupa ce ca din cauza lui supa a devenit zeama lunga mai e si prost si incurca toate lucrurile ca sa o mai lungeasca un pic. Ce ma dispera cel mai tare e modul in care te lasa in suspans la sfaresitul episodului, dupa ce episodul a avut maxim trei momente importante,, restul find labareala si cand ncepe urmatorul episod in 10 secunde se rezolva situatia de suspans de la finalul episodului anterior.
Cu naiba poate sa stea Michael Scofield cu sacou pe el si tricou cu maneca lunga pe o caldura insuportabila ce o denotam din goliciunea celorlator personaje si din cum transpira fratele sau, interpretat de "Purcel". Era greu sa realizeze din nou toate tauajele asa ca regizorii sau gandit sa il imbrace mai bine tot sezonul, cand toti puscariasii erau la pielea goala. Sau nu vroia sa faca o impresie proasta cu toate tatuajele lui, dar nici macar o maneca nu a suflecat-o. In fine, nu e cazul sa fac acum i insiruire a tuturor prostiilor din serial. Ideea e ca abia astept sa se termine de tot si sper ca sezonul trei sa fie ultimul pentru ca devine penibil si pacat de cele 9.1 puncte de pe IMDB ce le are pentru seria 1.
Si am mai auzit ca Wentworth Miller mai e si gay. Asta nu mai stiu daca e adevarat dar stiu vreo patru tipe ce s-ar sinucide daca e adevarat.
Pe curand...
P.S. Prea tare posterul serialului

Comentarii

Postări populare