Poveste de la moden

Imaginatia mea o ia razana usor. Foarte usor imi imagiez anumite lucruri, de la cum ar fii fost daca as fii facut sau nu un lucru, pana la povestirile pe care le scriu. Ieri, ma uitam la o emisiune la tv ce dezbatea vesnicul scandal dinte andreea Marin mai nou si Banica si Mihaela vesnic Radulescu. Scandalul asta tine de anii buni si mereu exista ceva care sa menina flacara aprinsa.
Mintea mea a innceput sa o ia razna si sa imi imaginez un mare scandal monden peste vreo 18 ani, in 2026, in vara.
Violeta Banica fata celebrului actor si cantaret Stefan Banica JR si a celebrei moderatoae, producatoare TV si ambasador Unicef Andreea Marin Banica, isi petrece cam tot timpul cu verisoara sa, fiica surorii mai mici a Andreei. Cele doua tocmai au sustinut examenul de bacalaureat si de admitere la facultate (daca va mai exista asa ceva) iar Violeta (cred ca asa o cheama) a intrat la o facultate de fitze, gen REI, stinte politice plus economie. Fiind fete mari, verisoarele au inceput sa iasa in cluburi. Aici Violeta se indragosteste de fiul Mihaelei Rdulescu (pe care sincer nu stiu cum il cheama, si mi-e lene sa in Google-esc), care este un copil de bani gata, genul baiatului monden, student la Regie caruia ii da mama si tata orice (mama si tata nemaifiind impreuna). O sa il numim A ca paca cu a il cheama. A a fost implicat in multe povesti mondene, scandaluri cu droguri si cu pipite ce canta dance.
Si se leaga o frumoasa relatie de dragoste intre cei doi. Mama ce scandal iese, ca in zilele noaste intre hrebe JR si aia mutulica a lui Base. Andreea, cre face un talck show cultural tot la TVR, cen Profesionistii incepe sa atace la Realitatea pe colega Radulescu care face o enisiune gen aia lui Corina chiriac, de la National TV doar ca e tot la antena. Raduleasca riposteaza in direct la Antena 3, care inca e la concurenta cu Realitatea. Cica Raduleaca l-a pus pe fiisu sa o strice pe firava Violeta in schim ce Raduleasca spune ca totul e in imaginatia bolnava a Marinei care nu se mai intelege cu Stefan (care inca canta si ne aminteste de Gil Dobrica ca infatisare) de cand aceste joaca rolul bunicului personajului principal in noua telenovela de la Acasa.
Am luat-o prea tare razna?
O s poste duminica povestea asta, cand voi avea acces la net.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare