Sfarsit de sezon la Desperate Housewives

Circula un zvon ca din sezonul 5 nevestele disperate se vor avea un salt in timp cu 5 ani. Toata lumea se astepta ca aceasta sa fie o intoarcere in trecut, mai ales ca se zvonea ca nu va mai aparea Mike. Se pare ca creatorul serialului, Marc Cherry, s-a dovedit a fi genial din nou. Ultimile minute din episod iti sterg toate rabufnirile de dinainte.
Daca am inteles ca Edie paraseste suburbia din episodul 15, acum vedem ca e definitiv, adica in finalul de peste 5 ani, nu apare. Bree, ca si firesc sa ajunga departe, in cariera de catering, Lynette sa aiba probleme cu baietii si Katherine sa le devina prietena. In schimb ceea ce rezerva viitorul lui Gabrielle, nu ma asteptam si am gfost dezamagit de ceea ce se intampla cu Susan. Era de asteptat, dar speram sa nu.
Astept cu nerabdare sezonul 5 in care se pare ca actiunea v-a avea in 2013.
Acum sa vorbim de ceea ce nu mi-a placut. Banuiam din episodul 15 ca adevarata fata a lui Katherine sa fie cea ingropata in padure. Ceea ce m-a enervat e ca a gasit inlocuitoarea intr-un orfelinat din Romania. OK., Dylan e frumusica foc, nu ma supara ca e romanca, ma supara ideea de infiere din Romania. Orfelinatul ala era atat de neprimitor, pe un perete era poza lui Nicu Ceausescu si mare aberatia, era un orfelinat cu maicute. De unde si pana unde asta, mai ales inainte de 89.
M-as fii asteptat sa o vad pe Mary-Alice dar varianta cu viitorul imi place mai mult. Sper sa nu se uite de personajele lasate in umbra ca fata lui Bree sau alte cateva care au mai fost.
Oare ce e cu Charlos si cu Mike sau cu Julie?
Vom afla toate astea in toamna. Abia astept.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare