Cichi cichi bam bam

Daca tot vorbim de finaluri sa aducem aminte si de finalul telenovelei Inima de tigan. Acasa a reusit sa sparga recordurile de audienta si sa faca din aces serial un fenomen, la fel ca primele doua produse. daca anul trecut proiectele Acasa au fost un dezastru, anul asta au prins pestisorul de aur. Cica, Inima de tigan a fost urmarit de mai multi barbati decat de femei. A fost un serial interesant, plin de comic, de povesti de viata, de moravuri, o poveste despre doua lumi atat de diferite, despre mentalitate, despte conceptii.
Referindu-ma la ultimul episod, mi se pare ca af ost prea mult lungit. Prea multe scene ce nu isi aveau rostul, prea mult dramatizat. insa audientele au fost record.
Ceea ce mi-a placut a fost finalul, care nu a fost siropos 100% ca in telenovelele sudamericane, nu toate lucrurile s-au reglat, au ramas si probleme, exact ca in viata. Gigi nu a acceptat ca irina s-a martitat cu Codrut si se pare ca Roza nu se bucurap rea mult de fericire.
Ultima scena a pus capac. Dupa ce protagonistii se dadeau in barca si pe ecran a aparut "Sfrasitul serialului..." nu Sfrasit, apare o scena cu Roza si Tery, in Maroc, pe camile, cu Norocel in brate si cineva care ii urmareste. Sa fie Antonuci din "Sifilicia"? Serialul se termina cu un pistol intins si se aude un foc de amra si un tipat de femeie. Cine a murit? El sau ea. pe ecranul necru apare scris "Povestea continua".
Dar cum? Nu am apucat sa vad comentariile de apoi si nici povestirile ca sa stiu despre ce e vorba dar cica noua poveste va avea loc in Maroc.
Si in acest caz, spun: Pe toamna si desigur...
P.S. Cica audienta a fost de 17.5% cea mai mare de 6 ani incoace OMG
Pe curand...

Comentarii

Postări populare