Prima zi de scoala sanatoasa

O zi ploioasa si friguroasa Numai sa te duci la scoala nu iti venea. Insa ca invitat e altceva. Asa ca la 9 si un pic eram la scoala, la descidereaanului. Curtea liceului era plina. Bisericute, bisericute, toti povesteau si radeau. Ne-am indreptat alene spre "careu" si salutam profesorii ce ne vedeau. Toti se bucurau sa ne vada inca venind la liceu cu toate ca atrecut atata timp. Domnul director chiar ne-a salutat in mod oficial, la microdon.
La 12 a fost meciul de volei dintre profesori si elevi, si ca de obicei au castigat profesorii. A fost prima data cand am tinut cu ei, pentru ca nu stiam nici un baiat de acolo.

Si am fost si la chiosc. Candva cipsurile nu mai incapeau pe standuri iar cornurile cu ciocolata erau in ambundenta, sucuri, ciocolata... Acum aerisit, intr-un frider era apa iar in altul iaurt. Cativa covrigi si o lada de nectarine si guma. Si nimeni nu cumpara.
E priomul an cand in magazinele de la scoli nu mai e voie sa se comericalizeze produse cu multe grasimi, zaharuri si e-uri. va fii un an greu...
Pe curand...

Comentarii

Postări populare