Ca la noi, la nimeni

Am inceput facultatea cu mare tam+tam, de luni. Ce era sa ne mai lese zilele noaste de drept libere? Era aztat de ciudat sa incepem de miercuri? Nu, noi trebuie sa fim mai cu mot si sa incepem inainte. Si macar daca incepem hai sa incepem calumea.
Am asteptat in fiecare zi sa se afiseza grupele si nici azi, dupa o saptmana nu au fost afisate. Hai ca noi de la engleza, anul 3 am ramas tot 4 grupe, dupa orar, si am stiut cum si unde sa mergem dar cei din anul 4 apareau 2 grupe la orar si ei fusesera 3 anul trecut asa ca nu stiau cum si cu cine sa mearga la seminarii. Cei din anul trei, mai putin engleza, au intrat pe specializari si nu stiau la ce sectie se afla, daca au intrat la civile sau sunt la CFDP.
Colac peste pupaza se modifica vineri orarul. Cei de la CCIA sunt de fapt 4 grupe asa ca noi ne mutam mai incolo cu o grupa si astfel sunt grupa 8 (3308). Celor din anul 4 ICE li se face dretate si le afiseaza in orar trei grupe dar care sunt nimeni nu stie. Listele nu sunt afisate. Cred ca nu s-au facut modificari astfel incat sa migreze oameni de colo pe colo si ma trezesc cu grupa praf!
Dar nu ma mira, ca la noi la nimeni!
Pe curand...

Comentarii

Postări populare