Studiu de caz : Teo Trandafir

Criza mondiala loveste si Romania, mai usor insa cam toate companiile internationale impun masuri din criza si in Romania. Una din victimilde crizei economice este nimeni alta decat Teo. Acum aproape un an Teo a semnat un contrac cu Prima Tv, post romanesc, apartinand unui trust media international. Teo fusese scoasa din tratativele cu Antena si i se ofera un salariu tentant, intr-un fost liber, dinamic, fara pretentii mari. Insa, in timp formatul emisunii a fost modificat si din emisiunea de divertisment de altadata a ajuns o emisiune sociala, difuzata la o ora cu mai mult ca probabil audienta 0 (16.30). In urma unor verificari a audientelor cei de la prima au ajuns la concluzia ca Teo Live este o gaura in bugetul postului. In urma unor discutii aprinse intre conducere si vedeta tv, aceasta a fost concediata (insa astazi inca era emisiunea pe post).
Intrebata ce va face de acum inainte teo a declarat ca vrea o pauza, ca nu e interesata de nimic, ca nu mai are incredere in ea si in valoarea ei media. Se simte tradata de Huidu care i-a promis marea cu sarea si nici macar nu a bagat- o in seama cat a fost in Prima. Despre Prima are numai cuvinte de lauda, despre oamenii de acolo dar nu si despre conducere. Singura propunere care o intereseaza este PROpunerea.
Despre plecarea lui Teo din Trustul Pro si despre trust in sine.
Trusul Pro merge inca pe cotracte de exclusivitate. Vetetele posturilor din trust nu au voie sa apara la alte posturi, la alte radiouri decat la cele din trust. Interviurile in trust se iau prin PRi. Poate ca satula de aceasta puscarie media sau de societate inchisa Teo a plecat dar a regretat asta imediat.
Variante pentru Teo.
Teo are o imagine sifonana in urma celor doua esecuri dupa plecarea din Pro. Ideea e ca in Romania nu conteaza omul, conteaza televiziunea. Poti sa fi tu Domna Teo dar lumea nu se uita la tine daca nu mai esti la PRO, TVR sau Antena, posturile cu audiente. Si Mihaela Radulescu a facut un mare caca maca cat a fost la B1Tv si Gala era o emisiune buna. Deci vatiantele ar fi o televiziune mica unde sa fi fericit, vezi Mihaela Tatu la Antena 2 sau Corina Danila la Euforia sau dupa cum zicea in PRO unde este ocrotita. Dar in Pro locul i-a fost luat de Maruta asa ca singura varianta pe care o vad eu este un nou format, pentru un nou inceput. O emisune in primetime, un show nebun a la Teo, saptamanal, in weekend.
Dar ce va fi va fi si noi vom vedea toate la timpul lor.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare