Shakira?




O puştoiacă de 14 ani din Urziceni a reuşit să o pună într-o situaţie jenantă pe... Shakira. Ce-i drept, fără voia ei. Totul a pornit de la o melodie şi câteva poze. Melodia româncei şi pozele Shakirei.

Sânziana este Shakira din Urziceni. Puştoaica a creat confuzie pe internet cu "Save me from fire", o melodie scrisă de Crina Mardare, în care vocea fetei seamănă izbitor cu cea a Shakirei. Fata a pus melodia pe internet iar ce a urmat, este demn de un scenariu de film. Cineva a luat melodia, a pus câteva poze şi a notat-o drept noul single al Shakirei. Iar publicul nu a rămas indiferent. În câteva zile, piesa a înregistrat peste 45.000 de vizionări.

"Wow, piesa este extraordinară! Abia aştept să apară albumul", "... Minunat cântec, Shakira! ...ca întotdeauna..., o artistă excelentă..." sunt numai câteva din mesajele postate de fanii cântăreţei din Columbia.

La scurt timp, Sânziana a început să primească mesaje prin care era ori felicitată, ori blamată de admiratorii Shakirei. Şi forumurile de specialitate au explodat.

"Este o farsă! Melodia este a unei fete de 13 ani din Romania, pe nume Sânziana. Este fană a Shakirei şi îi place să-i cânte piesele, pentru că vocea ei seamănă cu a Shakirei", "A făcut o treabă bună. Chiar dacă nu e piesa Shakirei, o ascult întruna!" au scris mii de oameni din întreaga lume.

Un lucru este cert. Nimeni nu ar fi crezut că o copilă din România poate să cânte la fel de bine ca o artistă care a vândut milioane de albume în întreaga lume. Iar acest lucru a stârnit interesul presei din Columbia.

Sânziana a fost contactată de un post de radio din Columbia şi a dat primul ei interviu.

Deşi este un mare fan Shakira, românca vrea să îşi creeze propriul drum în viaţă, însă recunoaşte că a fost influenţată de stilul cântăreţei. Pentru moment, Sânziana cântă într-o trupă rock, împreună cu trei puşti de vârsta ei.

Antena 3

Pe curand...

Comentarii

Postări populare