Farmacii si Cazinouri

Pana de curand, in fiecare cartier era cate o farmacie. Stiu zone in Bacau unde sunt cate 3 farmacii in aceasi zona, chiar cate doua la parterul acelusiasi bloc. Daca farmaciile s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie, pentru ca tot omul se imbolnaveste si romanuli ii este mai comod sa meargaq la farmacie decat la doctor (ca nu e doctorul la parterul blocului si la farmacist nu ii da bani ca sa ii zica ce sa ia), mai nou s-au inmultit si cazinourile.
Am auzit la tv, in timp ce scriam, ca nu mai e Moldova cea mai saraca regiune din tara, ci Oltenia, asta dupa ce au terminat de discutat despre Principele Albert de Monaco. Si acum sa unesctot ce am scris acum intr-o chestie logica pentru ca am impresia ca nu are sens ce am scris.
Principele Albert de Monaco face azi o vizita oficiala in Romania. La conferinta de presa cu Traian Basescu, presedintele jucator, a anuntat ca discutat cu principele despre probleme politice si economice iar principele a venit cu idei pentru trecerea peste criza.
Monaco nu are nici un fel de putere politica in Europa, cu siguranta ca mai multa putere politica are Romania, adica tot un zero, dar mai mic. CAt despre economia Monacolui... este realizata de cazinouri si zilele trecute la tv arata o greva a bugetarilor din Monaco ce nu isi mai primisera salariile de nu stiu cat timp. Deci ce sfaturi sa ne dea noua principele? De fapt cred ca a fost o chestie de periaj de ambele parti. Principele s-a simtit mare iarBasescu bagat in semama, dupa ce a fost izolat de toata Europa.
Cum de la o vreme s-au inmultit cazinourile prin oras, si cum Principele Albert ne da sfaturi, ar fii bine sa dezvoltam si mai tare industria asta a jocurilor de noroc si langa o farmacie sa facem un cazino si astfel au ee castigat si farmaciile din calmante.
Rau am mai ajuns...
Pe curand...

Comentarii

Postări populare