Refresh


Faci acelasi lucru in fiecare zi. Intri oarecum intr-o rutina, o rutina pe care toti o avem. In fiecare zi faci acelasi lucru, sau nu in fiecare zi, daca esti mai norocos, pe grupuri de zile. Lunea facturi, marti nu stiu ce, vineri curatenie, sambata cu prietenii in acelasi loc. Sau cine stie ce altfel de program, un program ce iti defineste stilul de viata. Se intampla tuturor. De aceea cand te intepartezi de la program, sau sari ceva, te gandesti ca a sarit de pe roata.
Si cum ajungi sa ai aceasta rutina. Visele tale din adolescenta te vedeau o persoana libera si plina de oportunitati. Insa societate te incorseteaza din ce in ce mai tare. Si ajungi sa renunti la vise si sa faci tot ce ti-ai spus ca nu o sa faci, si ajungi sa fii ca parintii tai, asa cum ti-ai dorit.
Cred ca cel mai bine e sa nu iti dai seama ca ajugi sa traiesti in rutina asta sau sa iti dai seama prea tarziu, atunci cat te impaci cu ideea.
Dar ce se intampla cand toate astea ti se intapla prea devreme. Cand inca ti-e timpul sa visezi iar tu te pierzi in rutina si in aceasi hora te invarti zi de zi?
Am ametit! Cum pot sa ies?
Pe curand...

Comentarii

Postări populare