Julie & Julia


Exista filme tari si filme bune si nu neaparat filmele tari sunti si bune sau filmele bune sunt si tari. Mai exista si filme varza dar despre ele nu voi vorbii niciodata pe blog (sau cine stie...).
Una din actritele mele preferate este Meryl Streep. Femeia asta are momente si momente: e frumoasa, e urata, e nebuna, e rea si e proasta. Niciodata nu stii cum e ea cu adevarat. Am vazut toate filmele ei recente si o mare parte din cele vechi si nu ma satur de ea. Poate de aceea m-am uitat aseara la Julie & Julia. Daca nu ar fi jucat ea in film, nu stiu daca l-as fi vazut vreodata.
Filmul are la baza doua povesti adevarate si este ecranizarea unei cărți și a unui blog. Cartea este autobiografia bucătăresei Julia Child, My Life in France, ce povestește începuturile ei în arta culinară. Blogul, transformat și el, ulterior, într-o carte, aparține lui Julie Powell, care a povestit încercarea ei de a găti într-un an toate cele 524 de rețete din cartea Juliei Child, Mastering the Art of French Cooking.
Am descoperit pe Google, ca Julie inca tine un blog, tot pe blogspot, insa nu mai e The Julie/ Julia Project, ci unul nou despre noua ei viata de cand este celebra.


Pe curand...

Comentarii

Postări populare