Trezirea!!!!

Acum 3 ani, la alegerile parlamentare, Antena 3 lansa un filmulet, "Alege-ti cu grija stapanii!". Filmul a fost interzis de CNA pentru ca au spus ca are un mesaj negativ. Mi mi s-a parut genial, dar nu te pui cu comanda politica.

Cu putin timp in urma Antean 3 a lansat un nou filmulet, "Romania trezeste-te!", filmulet realizat in acelasi mod ca cel de acum 3 ani, filmulet intezis iarasi de CNA pe motiv ca face trimitere directa la anumiti membrii politici. Daaaah! Doar de aia e democratie sa iti bagi pula in gura cui vrei tu! Si astia nu au auzit de pamflet? Ii arata undeva fata lui boul ala betiv ce ne-a adus aici si care spune ca tara pe care o conduce o tara de mana a doua! Sa plece dracului intr-o tara de prima mana si sa ne lase pe noi in pace, sa ii lase pa aia capabili sa ne scoata din catat!

Bine ca B1 poate sa se ia de toti inamicii lui Sefu, da ceilalti nu au voie sa se ia de el. Am ajuns ca pe timpul comunisitilor, pe vrema lui Gheorgiu Dej, cine il vorbeste de rau, hop 24-48 de ore la mititica, cat sa le ia magistratilor timp sa spuna ca nu e vinovat.
Enjoy the movie and this sad country!
Pe curand...

Comentarii

Postări populare