Avocatul PPoPPorului

Vasile Botomei este unul din cei mai cunoscuti bacaoani. Omul de afaceri s-a facut cunoscut cam acum 10 ani cand a inceput un proces cu Primaria Bacau si cu primarul de atunci, Seche, pentru ca nu primise aprobare pentru o cascarabeta de a lui. Cum sedintele consililui local sunt publice, presa era mereu acolo iar Botomei avea mereu de luat cuvantul. Astfel, dupa fiecare sedinta, pe postrurile locale se difuza un material amuzant despre Botomei. Era ca un fel de serial de la DDD.
Cum nici un avocat nu a mai vru sa il apere in istanta, Botomei a dat la Drept si din amanare in amanare a reusit sa si absolve facultatea si sa se apare singur. Apoi a devenit un fel de salvator al celor ce au procese cu primaria. Folosindu-se de o chichita judecatoreasca, pe timpul procesului a reusit sa isi construiasca fara aprobare extinderile la care visa de ani. Si-a deschis acolo birou notarial, birou de avocatura si magazine. Insa procesul a fost castigat de primarie si cashcarabetele au fost demolate. Si scandalul a inceput din nou.
De ce v-am povestit toate astea? Astazi eram in zona de sud a orasului, intr-o statie de autobuz (ce am realizat ca era de fapt o fosta statie de transport public, momentan statie de taxi) si am vazut in spate extinderile demolate. Intr-un mic loc era inca sediul biroului notarilal plin de articole din ziare cu "nedreptatile" prin care a trecut distinsul, iar intr-un colt, baricadat cu o placa de tabla, din acelea ce se folosec pe post de gard pe santiere, era sediul Partidului Poporului. Botomei e presedintele filialei Bacau si va castiga primaria la variantele alegeri (la del cu Dan Diaconescu in direct, reluare si redifuzare pe DDTV va castiga alegerile prezidentiale).
Asa partid, asa membrii, asa sediu.
Poza ar trebuii sa faca mult mai mult decatr toate aceste cuvinte.Pe curand...

Comentarii

Postări populare