De ce inima?


Acum ca tot am scapat de Valentine si Dragobete si pot sa scriu si eu articolul asta fara sa fie pus sub semnul sarbatorilor de dragoste...
Oare de ce atunci organul dragostei e inima? Functia inimii este de a pompa si oxigena sangele, sange cu care functionam si traim dar nu are nici o treaba cu dragostea. Oricum e macabru sa desenezi creierase cand esti indragostit iar ficatul sau stomacul sau rinichii nu au chiar nici o treaba cu inima pentru ca ele au treaba cu functia digestiva iar aceasta functie nu prea are treaba cu dragostea. Dar ai putea spune la fel ca mi-ai distrus stomacul cand m-ai parasit pentru ca ori m-am apucat sa mananc in draci, ori nu am mai mancat de loc... Sau m-am apucat de baut si mi-am distrus ficatul.
Poate pentru ca inima e atat de vitala?
Dar si plamanii sunt... Preferatii mei sunt plamanii. Eu as desena plamanii. Pe unul din ei as scrie initiala mea iar pe celalalt a ei. Sunt mai atipic si nu mai folosesc inimioare ci plamani.
Dar de fapt inima e simbolul dragostei pentru ce ea e cea mai sensibila la emotii. Din cauza emotiilor faci un atac de cord si mori. Doar nu ti s-or bloca plamanii.
Deci dupa cup puteti obseva acest articol e scris la vrajeala, ca un plamfet sau mai bine spus ca o iesire din tipar. Sa nu mai vedem inimioare peste tot de ziua indragoastitilor ci plamani roz pufosi.
Pe curand...

Comentarii

  1. :)) Interesant. Ar fi funny să vezi plămâni în toate magazinele şi mai ales oameni mergând pe strada cu o pereche mare de plamani roz din pluş.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare