Marti si trei lucruri care nu imi plac

Se spune ca marti sunt trei ceasuri rele, la mine ieri, a fost marti si a trebuit sa fac trei lucruri care nu imi plac si cu toate asta a iesit ok.
Unu: Nu imi place sa ma trezesc dimineata cand sunt racit. M-am trezit de dimineata luni, sa imi fac pasaport, m-am trezit de dimienata marti, ca aveam multa treaba. Azi am dormit in sfarsit pana tarziu.
Doi: Trebuia sa ma duc cu masina la service. Nu am fost niciodata cu masina in sevice pentru ca nu inteleg cum functioneaza masinile pentru ca nu ma itereseaza. Conform lui Blaga (Lucian Blaga, poetul filosof, nu Vasile Blaga, nu stiu ce mare cacat in guvern si in PD-L), eu ma inscriu in cei ce au o cunoastere paradisiaca si nu una luciferica. Pentru mine masina merge ca a fost facuta sa mearga si ca sa mearga are nevoie de anumite lucruri. Cei luciferici stiu ca masina merge asa pentru ca mototrul are nu stiu ce si nu stiu ce. Pe mine nu ma intereseaza aceste detalii. Nu sunt construit asa. Si pentru ca nu stiu aceste lucruri, am crezut ca la revizie e ca la magazinul de IT, unde daca nu stii daca ai DDR2 sau DDR nu stiu de care, soarectii de calculator, consumatori de porno pe internet rad ca porcii in fata de, de parca ai fi facut pe tine. Dar se pare ca nu a fost asa. Cu certificatul si cu cartea evidentelor de service m-am descurcat excelent.
Trei: Pe masina mea se putea face un studiu geo. Avea pamant, praf si nisip din septembrie pe ea pentru ca nu imi place sa merg singur sa imi spal masina. Si nu am avut cu cine merge asa ca nu am mers. Pana acum mergeam cu Habu, ca lui ii placea. Mie mi se pare ca dureaza prea mult plus ca mi-e rusine sa il inspectez pe ala si sa ii zic ca nu a facut bine. Stiu ca il platesc, dar saracul sta in apa toata ziua. Dar nu puteam sa ma duc cu masina in service in halul ala. Asa ca mi-am petrecut o ora la spalatorie.
Si totul a iesit bine pana la urma. Cateva cheltuieli neprevazute la masina (bujiile) dar nu a fost pe cat de rau ma asteptam. Asta inseamna sa fim "oameni mari", trebuie sa facem si ceea ce nu ne place. Nu mai e ca in copilarie cand faceam numai ce vroiam. Avem responsabilitati si asta uneori poate fi placut insa uneori e nasol de tot. Insa sunt mandru ca azi m-am descurcat exemplar cu cele trei lucruri ce nu imi place sa le fac. Si vreau sa ii multumesc Laviniei ca a stat atat de mult de vorba cu mine la telefon :D.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare