Stiri si griji de-ale mele

Iranul se pregateste de razboi, americanii sunt avari dupa petrol, oare incepe un nou razboi mondial? Cred ca ar fi cel mai tampit moment pentru mine, acum cand sunt intr-o tara straina ce nu stiu de ce parte va fi in razboi.
Macar toata Europa o sa fie impreuna, de data asta, insa daca Japonia e impotriva noastra, eu ce trebuie sa fac? Cer ajutor ambasadei?
Nu e vorba despre mine intr-o astfel de situatie, dar un razboi e un lucru ingrozitor. Partea interesanta a Razboiului Rece, e ca a fost un fel de expozitie de inventii de arme mortale, insa cu tehnologia de azi, cine stie cum se v-a distruge lumea asta in timpul unui razboi...
Si Romania care nu are nimic... o sa ajunga iarasi sclava Europei...
Sa dea domnul sa fie doar o lupta a americanilor cu Iranul, fara ca China sa ia apararea Iranului, atunci Japonia sa sara in ajutorul Americanilor, Europenii sa sara si ei in ajutor pentu ca sunt membrii NATO iar rusii sa se alieze cu chinezii, iranienii si toate tarile comuniste, ca e razboi...

Împăratul Japoniei a fost operat pe cord in acest weekend. Opearia s-a efectuat la Spitalul Universitatii din Tokyo si a fost un succesc. Împăratul, in vârstă de 87 de ani avea ina dim vene strangulata si a avut nevoie de un bypass. Cu aceasta ocazie posturile tv nu au mai discutat despre un posibil viitor mare cutremur in zona Golfului Tokyo ci despre starea imparatului.

Universitatea e inchisa si saptama asta, pana joi, asa ca mai am o saptamana de vacanta. Azi a fost deschisa si toata lumea misuna ca furnicile. Eu am avut o intalnire cu proful si de aceea am fost pentru o ora in campus. Am o droaie de lucrat acasa, pentru saptamana viitoare dar mai mult ca sigur Hakan ma va ajuta, din Instambul.
Pe curand...

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  7. pentru ca esti taran de acum si te arunci la jigniri de ocara, am sters toate comentariile. daca esti frustrat ca nu ai facut nimic in viata asta, te invit sa nu mai citesti ce scriu si sa iti gasesti alte locuri unde sa comentezi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare