Ce faci in tren timp de 20 de minute?

In fiecare zi, timp de cel putin 5 zile pe saptamana, de cel putin 2 ori, calatoresc cu trenul intre Hanakoganei si Takadanobaba. Trenul express opreste in 4 statii (din 18) si face 21 de minute.
De obicei dimineata cand merg la scoala ascult muzica si citesc noutatile de pe 9gag iar dupamana cand ma intorc, ascult muzica si joc un joc pe telefon (in ultimul timp Angry Birds Space). Lumea pe langa mine fie asculta muzica, fie raspunde la mailuri, fie navigheaza pe internet de pe telefon sau citesc o carte, cursuri, fac teme sau se joaca pe psp sau nintendo. Aici vezi mai mereu oameni trecut de 30 de ani cu psp-ul in mana.
Insa zilele trecute am vazut ceva ce nu credeam ca voi vedea... In fata mea s-a urcat o fata. Era foarte frumusica si mai mult ca sigur eleva de liceu pentru ca purta uniforma. Isi modificase fusta de uniforma pentru ca eradeasupra genunghilor. Apopos, fustele de la uniformele japoneze sunt plisate si in funtie de scoala au diferite culori sau carouri. Aceasta era neagra cu carouri rosii si verzi.  Avea sostete negre pana sub genunchi si tenisi in picioare.
Cand plec din camin la scoala in fiecare statie, usa ce se deschide e cea din dreapta, insa la destinatie e cea din stanga. Asa ca incerc sa ma pozitionez cat mai aproape de usa respectiva. Tipa despre care va povestesc ,era in fata mea, la 20 de cm, sprijinita de usa.
Nici nu plecase trenul prea bine sa se si apleaca si isi desface sireturile la tenisi. Dintr-o scoasa scoate o pereche de pantofi negri de lac cu platforma si tot imens. Se incalta cu acei pantifi, pune tenisii in punga si scoate o cutiuta. Din cutie scoate un set de gene false pe care le curata de lipici si aplica un nou strat. Isi aplica genele peste un ochi, apoi peste al doilea. Nu era deloc stinghera si se descurca foarte bine in curbele pe care trenul le lua. Apoi isi scoate trusa de machiaj si incepe sa se machieze. Isi face obrajii rosii, se machiaza pe pleoape cu negru si apoi se da cu ruj.
In 20 de minute nu mai era copila de liceu inocenta ci arata ca o Lolita japoneza. Fustita plisata cu sosetele era acum extrem de sexy cu acele tocuri inalte iar machiajul de pe fata o maturizau foarte tare.
Nu am putut sa o fotografiez pentru ca paream un obsedat sexual sau ceva de genul daca o faceam insa tot nu puteam sa imi iau ochii de pe ea.
A coborat in aceasi statie cu mine si s-a dus spre cutiile de depozit, unde si-a puc punga cu tenisii si machiaje. Imi imaginez ca pe drumul de intoarcere se demachiaza si isi shimpa pantofii si lasa punga intr-o cutie de depozit din statia de destinatie. Parintii, mai mult ca sigur, o vad plecand si venind acasa o fetita normala cand ea de fapt se transforma inttr-un magnet de pacate.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare