Avem imaginatie? sau Sexy la noi vs Sexy la ei

De curand un vidoclip romanesc face senzatie. E vorba de videoclipul melodiei Stinge lumina a lui Ruby. Eu o stiu pe fata asta de vreo doi ani jumate cand avea un cantec, Touch me, ce imi aminteste de perioada anului 4, cand traiam totul la o alta intensitate. Posibil ca majoritatea o cunosc dupa aparitita in Playboy, cand cariera ei a luat avant.
Si pentru ca a mizat pe o imagine plina de senzualitate, cel mai recent videoclip al ei e destul de sugestiv:

In fond si la urma urmei nu e singura care se vinde asa si nu e nici prima si nici ultima care o face. Inna are succes international si mizeaza pe imagine sexy. In ultimul ei videoclip, al piesei INNdIa, apare in scene lezbi iar videoclipul are un succes rasunator.
Sexul vinde si atata cat gadili un pic imaginea amortita a barbatului roman, e bine.

Va povesteam in urma cu cateva luni despre fenomenul japonez numit AKB48. Tupa asta este de fapt o agentie de modele si fiecare dintre ele este propulsata de aici, mai departe. Nimeni nu stie cata voce are una din ele, pentru ca ele canta nuami in grup. Si dupa ce parasesc trupa nu continuie cariere solo in muzica ci ce axeaza pe modeling, reclame tv, cariere tv sau filme.
Insa fetele astea abordeaza o imagine de scolarite sexy si nimic mai mult. Asta spune multe despre barbatii japonezi care sunt niste perversi si frustrati. Vazusem la tv, in urma cu 6 luni, ca politia a descoperit un club privat in care se platea 5000 de yeni (50 de euro) pentru a privii niste fete care se schimba. Clubul era amenajat perete in perete cu vestiarul de fete dintr-un liceu si oglinzile din vestiar erau de fapt geamuri oglinda. De partea cealalta stateau barbati care le priveau cum se schimbau. Scandalul a fost mare pentru ca nu se stie cine cand au fost schimbate oglinzile clasice cu acele geamuri-oglinda si de catre cine. In Japonia toate telefoanele cu camera scot sunet cand fotografiezi pentru ca barbatii faceau poze pe sub fustele femeilor in locuri aglomerate, gen tren.
Zilele trecute a avut loc o discutie despre AKB48. George, noul student intreba pe Ikki de ce sunt atat de populare. Ikki incerca sa explice fenomenul si ca ele sunt un produs de fapt. Din discutie in discutie am aflat ca fetele au abordat o tinuta foarte provocatoare in ultimul videoclip, ceea ce a starnit reactia publicului. Fetele astea sunt urmarite de la copii mici pana la frustrati sexual si de aceea imaginea aceea vindea. Insa, se pare ca ultimul album nu prea se vinde si atunci au hotarat ca in noul vidoclip sa fie mai sexy, ca sa vanda.

Atitudinea de copile inocente sexy cred ca este mult mai perversa decat goliciunea lui Rubby in piscina sau mangaiele lui Inna cu striparita din videoclip.
Si totul tine de imaginatie. Daca vrei poti doar sa vezi niste fete in negije ce se joaca cu maimutoi in pat, sau poti sa ai fantezii gen Lolita...
Eu merg pe sexualitatea romaneasca. Voi?
Pe curand...

Comentarii

Postări populare