Tokyo City Simphony

sursa:Corre77.com
Daca vreti sa calatoriti prin Tokyo si momentan puteti sa faceti asta doar virtual, si daca v-ati saturat de Google Street View, Roppongi Hils, celebrul oras in oras, din Roppongi, va propune o calatorie virtuala, interactiva, printr-o macheta a orasului, realizata la scara 1:1000.
Roppongi Hils sarbatoresc anul acesta 10 ani de la inaugurare si cu aceasta ocazie au lansat o noua campanie intitulata Love Tokyo. Odata cu campania a fost lansat is site-ul Tokyo City Symphony ce reprezinta o calatorie virtuala, 3D, prin Tokyo. Macheta folosita pentru aceasta aplicatie a fost construita in 2009 de catre Mori Building Co si are 5 m2. Pentru realizatea machetei, fiecare cladire din oras a fost fotografiata si apoi realizata manual.
Simfonia orasului vine in trei variante:
- Future City- ce propune proiectii futuristice pe muzica orasului (sunetelele de la metoru, lift, masini utilitare)
sursa:Corre77.com
- Rock City - ce vine cu proiectii de animatii pe o muzica rock, ce vrea sa simbolizeze viata ne noapte a orasului (mai ales ca Roppongi este cartierul cel mai celebru pentru aceste activitati)
- Edo city - o proiectie a orasului istoric.
Simfonia poate fi dirijata, de catre privitor prin tastele calculatorului. Cladirile principale pot fi colorate diferit, iar muzica influentata.
Am primit linkul acestui proiect de la buna mea prietena Raluca (care se pare ca la doua luni de la plecarea din Tokyo e mai informata decat mine cu ce se intampla pe aici.), si joi seara mi-am pierdut timpul jucandu-ma si creand noi si noi simfonii.



Nu uitati sa vizitati site-ul aici.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare