Eurovision 2014- nicio surpriza

...poate una mica. Ma asteptam la un tot 5 pentru Romania. Si asta nu pentru ca mi se parea ca aveam o piesa foarte buna ci ca lumea reactiona foarte ok la piesa noastra.

De cand am ascultat pentru prima data melodia Austriei am spus ca o sa castige. Vazusem cum arata concurentul si am spus ca e un mare plus, daca are cantec bun castiga. Sa invete si Naomi de la noi ca un transexual la Eurovision trebuie sa arate asa, si dupa sa fie tare in clanta...
Mie mi-a placut mult Armenia si apoi Germania, Austria, Ucraina si Danemarca
Lumea vorbea ca o sa castige Suedia, ca e tara nordinca, ca au bani si au melodie buna. Meeeh... Ca sa castigi iti trebuie mai mult decat o melodie bunicica, de stare, si fata frumoasa. Asta s-a vazut la castigatoare, care avea barba!
Franta si Italia jenante! Nu ma mir ca Franta a avut numai un punct in clasamentul final. Anglia o melodie bunicica dupa atata timp in care a avut numai tampeniii. Tarile astea care se calfifica automat in  finala, pentru ca sunt fondatorii concursului, nu prea se chinuie cu selectia unui cantec.
La um moment dat era Ungaria pe locul 1 si mi-a dat cu panica. Au avut cantec bunicel dar atat le mai trebuia ungurilor sa castige Eurovoisionul, ca li se urca in cap de tot. Singura varianta acceptata: Castigator Ungaria cu Eurovisionul organizat la Bucuresti :))!

Nu m-a mirat ca Rusia a fost huiduita ori de cate ori a primit puncte multe. Pornesti un razboi in Europa si vrei puncte la Eurovision? 
Nu ma mira ca Austria a castigat. Nu e prima data cand un transexual castiga. A mai fost Dana International din partea Isreaelului in urma cu ani buni in urma. Ceea ce m-a mirat a fost atitudinea prietenilor mei de pe facebook, tineri, chiar mai mici decat mine, ce inca sunt atat de inchisi la minte si de frustrati. Poate cand o sa avem si noi mintea mai deschisa, o sa castigam Eurovisionul...
Pe curand...

Comentarii

Postări populare