Expertul ciuperca

E vacanta si parca e vacanta si pe facebook. Nimeni nu mai posteaza nimic. Observ ca lumea e activa pe reteaua de socializare cat timp e la serviciu, in micile pauze in care umpla timpii morti. S-a dus vremea check-inurior si zecilor de poze din concediu. Acum cate un selfie si un "feeling...."
Inafara de stirile de pa paginile pe care le urmaresc, rar mai vad ceva interesant, in schimb a inceput sa ma enerveze ceva la maxim. S-a umplut facebook-ul de experti aparauti peste noapte. Fie ca e vorba de persoane ce au slabit mult si acum se dau experti in nutritie si sport, fie ca e vorba de oameni ce devin pariniti si brusc sunt experti in alaptat, sarcina sau nastere, sau atacanti ai politicii, ce nu stau in tara si nici nu voateaza, acestia se cred buricii pamantului.
Dragii mei, doua articole de pe net si o carte sau o poveste de succes, nu va face experti. Mai lasati sfaturile pe facebook si tineti-le pentru voi ca nu ma incred in ele cand vin de la un neica nimeni care brusc s-a trezit expert in ceva.
Dupa ploaie apar multe ciuuperci, asa si cu voi. Azi aveti faima, maine va uita lumea.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare