Cei opt ani ce par o eternitate


Uitam din nou de aniversarea blogului daca nu era notificarea de pe google calanedar. Ma durea capul si urma sa ma culc cand mi-a vibrat telefonul. Mi-a sarit somnul si m-am umplut de spume ca am uitat din nou, de aniversare. Am cautat poze pe net sa marchez aniversarea printr-un cover photo si o poza de profil pe pagina de facebook a blogului si apoi m-am gandit la ce urmeaza sa scriu pentru aniversare.
Au trecut 8 ani de cand am blogul asta, 8 ani in care m scris aproape 2000 de articole. A pornit ca un llc de regasire, s-a transformat intr-un jurnal de viata in Japonia si acum e ca un fel de agenda a evenimentelor culturale la care iau parte, un loc unde scriu despre cartile pe care le citesc si unde povestesc despre lucruri care ma impresioneaza sau imi schimba mai mult sau mai putin viata.
E simpatic sa ma uit in urma si sa vad ce probleme puerile aveam si scriam despre ele aici, e interesant sa ma uit in urma si sa vad cat de mult m-am schimbat.
Multumesc ca ati fost langa mine in cei opt ani de existenta si cred, mai mult ca sigur ca o sa sarbatoresc si a 9-a aniversare.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare