The Good Place

The Good Place este un serial de comedie, creat de Mike Schur, creatorul serialului Brooklyn Nine - Nine si scenarist pentru Park and Recreation si The Office, ce are ca protagonsti pe Kristian Bell si Ted Danson. Serialul ne prezinta o varianta de Rai, numita The Good Place, unde numai o parte din oameni, cei ce au realizat in timpul vietii un punctaj de peste 1 500 000 de puncte (de exemplu, sa tii usa cuiva valoreaza 30 de puncte si sa injuri -60) ajung. Orasul in care se desfasoara actiunea, este creat de un arhitect iar in el locuiesc un numar exact de persoane, ce sunt compatibile una cu alta, iar fiecare persoana de acolo isi are in oras sufletul pereche.
Personajul principal, Eleanor, ajunge in acest loc, dupa ce a fost lovita de un camion, in timp ce era impinsa sa nu fie lovita de un sir de caruciore intr-un supermarket, Problema. este ca Eleanore nu este acea Eleanore ce trebuia sa se alfe acolo, ci o alta persoana, cu acelasi nume, un om ce a facut mai multe lucruri rele decat bune in viata. Si pentru ca se afla acolo dintr-o greseala, toata dinamica oraului este distrusa.
The Good Place a primit aclamatii de la critici, fiind unul din cele mai bune seriale ale anului. Sezonul 1, ce are 12 episoade, tocmai s-a terminat iar conducera postului NBC a anuntat ca v-a exista si un al doilea sezon. Eu abia il astept. Serialele NBC mi se par cele mai bune comedii, avand un umor ce necesita un nivel mai mare de IQ.

Pe curand...

Comentarii

Postări populare